Over ons.

Samen naar een prachtig eindresultaat.

Wij leveren allround webdesign van de vormgeving, de bouw tot en met het beheer van de website. Dat doen we zowel voor kleine en middelgrote ondernemingen als (semi) overheid organisaties. Wij nemen zo veel mogelijk van de website zorg uit handen zodat jij je kunt bezighouden met jouw core business.

We geloven in duidelijke afspraken, geen verrassingen, lange termijn samenwerking en service. Maar ook in het delen van kennis en know-how, zodat we al in een vroeg stadium het juiste advies kunnen geven. Daarom besteden we, ook bij een website op basis van een Thema, voldoende tijd aan de intake.  En bovenal natuurlijk in bereiken van resultaten met je website, ofwel het maken van impact!

Ons team.

Wij werken met een flexibel team van zelfstandige (online) specialisten. Op deze manier kunnen wij ons focussen op datgene waar wij goed in zijn, namelijk websites realiseren, en  beschikken we tegelijkertijd wel over fotografen, developers, grafisch vormgevers, tekstschrijvers en online marketeers.

Jeroen Verburgt
Zaakvoerder & All Round Webdeveloper

Jeroen is een ervaren all round web professional en ondernemer. Hij deed ervaring op bij diverse internet bureau's en had in NL 8 jaar zijn eigen website bureau met > 50 klanten. Na zijn verhuis naar BE (en Covid lockdowns) is hij in 2022 gestart met Webbaron.

Chloe de Cuyper
Marketeer / tekstschrijfster

Chloe is zelfstandig marketeer en begenadigd tekstschrijfster. Zij helpt jou om inspirerende teksten te schrijven voor je website.

Jan Joosen
Online Marketeer

Jan is een echte online marketing baron. Hij begeleid je zodat je meer rendement uit je website gaat halen.

Jarah Damiels
Full Stack Developer

Jarah is zelfstandig developer, een echte baron van de code. Hij zorgt ervoor dat complexe functionaliteiten optimaal worden gebouwd.

Check het team

Blije klanten.

Sanne van Soest

Alleslach.nl

"Zeer tevreden ben ik met het resultaat van de nieuwe website! Vanaf het begin heeft Jeroen goed begrepen wat ik wilde. Altijd duidelijk en helder in zijn antwoorden. Het contact liep (en loopt) zeer relaxed, maar alles gebeurd wel snel en adequaat. Gewoon een hele fijne vent, die bijzonder veel verstand heeft van functionele, goed vindbare, mooie en eigentijdse websites.."

Renske de Zwart

CuriousMind.be

“Ik had geen idee waar te beginnen met mijn website. Jeroen heeft me daar fantastisch stap voor stap mee geholpen."

Ruben Luipen

Fietsverzekeringvergelijker.be

"Je merkt duidelijk dat Jeroen veel ervaring heeft, niet alleen met webdesign maar ook veel inzicht biedt in de gehele klant beleving en processen, waar hij ons regelmatig mee verbaasde.”