Samen naar een effectieve website.

Een website die doet waarvoor hij bedacht is. Webdesign dat je nieuwe klanten bezorgt en omzet oplevert. Dat gaan we samen realiseren.

1. Vertel ons jouw verhaal.

We beginnen met een goed gesprek, waarbij we onder andere je doelstellingen en doelgroepen in kaart brengen. Van onze kant veel luisteren en ontdekken wat jouw plannen zijn, maar natuurlijk bieden we ook onze expertise om deze te concreet te maken.

2. Vrijblijvende offerte.

Na het gesprek maken een kristalheldere- en vrijblijvende offerte voor je op, die alles bevat om te kunnen bereiken wat we hebben besproken. Daarbij houden we uiteraard rekening met je budget. Dit is dus ook de fase waarin we bepalen of er een Op maat website of een Website met Thema gebouwd zal worden. Bekijk hieronder de verschillen en ook onze prijzen.

3. Ontwerp.

Op basis van jullie input en jullie huisstijl gaan we aan de slag met het ontwerp van jullie website. Indien we volledig op maat gaan ontwerpen, zal dat proces nog wat extra stappen bevatten. Nog geen huisstijl, fotografie of goede teksten beschikbaar? Geen probleem, dankzij ons creatieve netwerk brengen we je met de juiste professional in contact. No worries, komt goed. 

4. Bouw & testen.

Na goedkeuring van het ontwerp of design Thema, gaan we aan de slag met de technische realisatie van de website. Wij bouwen je website in WordPress of WebFlow. In deze fase kan je zelf aan de slag met de content van de website, je weet immers hoe deze eruit zal komen te zien. Wij zullen de website al gedeeltelijk vullen met jouw content. Op die manier is er al een vrij complete website (die getest is op alle schermen), wanneer we aan de training beginnen. Een goed begin is het halve werk!

5. Training, content vullen & live.

In de eindfase van de ontwikkeling van je website ontvang je van ons een persoonlijke CMS (Content Management System) training, zodat je daarna je website zelf makkelijk kan voorzien van nieuwe content (teksten, afbeeldingen, etc.). Dat klinkt misschien ingewikkeld, maar wij maken het makkelijk voor je. Na de training kan je (met onze hulp) de website afronden en zullen we deze live gaan zetten. Tijd voor champagne!

6. Service & next steps.

Nadat je website live is krijg je toegang tot onze online Support Desk, waar je met al je vragen bij ons terecht kan. Maar gewoon bellen of emailen doen wij ook net zo graag. Afhankelijk van je doelstellingen, brengen we je nog in contact met een online marketeer of andere specialist. Die kan je dan helpen met bijv. Google Adwords of zoekmachine optimalisatie om nog meer rendement uit je website te gaan halen. 

Altijd de juiste oplossing.

Website met Thema

Wanneer je budget beperkt is en/of wanneer een volledig op maat website helemaal niet nodig is om jouw doelstellingen te kunnen bereiken, is een design Thema de ideale oplossing voor jou. Een design Thema is een bestaand ontwerp template met daarin al een aantal functionaliteiten (zoals een portfolio en contact pagina) voorgebakken. Vaak zijn deze al voor een bepaalde doelgroep ontworpen, zoals voor restaurants, kappers of accountants. Er zijn enorm veel Thema’s beschikbaar, zowel goede als minder goede. Wij zorgen ervoor dat we het juiste Thema kiezen en helemaal in jouw stijl wordt opgeleverd. Websites bouwen met een Thema in Wordpress is vaak de ideale oplossing om met een beperkt budget toch snel een kwalitatieve bedrijfswebsite te realiseren.

Website op maat

Wanneer je zeer specifieke design, interactie en/of functionaliteit wensen hebt voor je website, bestaan daar meestal geen standaard design Thema’s voor. Om je online doelstellingen te kunnen bereiken gaan we dan gezamenlijk de website volledig “op maat” ontwerpen en bouwen. Dit website ontwerp en bouwproces is veel intensiever en daardoor ook kostbaarder, maar levert dan ook een volledig geoptimaliseerde website op waarmee je jouw doelgroepen verrast en gaat omzetten in klanten. We bouwen meestal websites op maat voor bedrijven en overheidsinstanties die al iets groter zijn en/of die dus zeer specifiek design of functionaliteit vereisen.

TOP! maar wat betaal ik daarvoor?

Ons aanbod.

Met een Thema

Vanaf
€ 995,-
Perfect voor kleine ondernemingen
en starters, binnen 3 weken online.
Neem contact op
 • Persoonlijk gesprek / brainstorm sessie
 • Wordpress website
 • Selectie & installatie Thema
 • Logo, stijl & branding integratie
  Functionaliteiten als in Thema
  Contactformulier
  Call to actions
 • Content vullen
  Google Maps
  Social media buttons
  Zoekmachine optimalisatie
  Google Analytics
  Training & Service

Volledig op maat

Vanaf
€ 2.495,-
Op maat ontwerp en functionaliteiten voor grotere
of unieke websites.
Neem contact op
 • Persoonlijk gesprek / brainstorm sessie
 • Volledig op maat design (meerdere rondes)
 • Integratie design
 • Wordpress of Webflow website
 • Volledig of gedeeltelijk op maat functionaliteit, animaties en interactie
  Call to actions
  Content vullen
  Contactformulier
  Zoekmachine optimalisatie
  Google Analytics
  Training & Service

Let's talk!

Wat kunnen we voor jouw onderneming betekenen?
We bespreken dat graag vrijblijvend bij een tas koffie of thee (of online).

Bedankt voor je bericht, we nemen zo snel mogelijk contact op!
Oops! Je hebt iets niet helemaal goed of onvolledig ingevuld. Probeer het nog eens of email ons op info@webbaron.be